01

Esküvő fotózás, egy olyan szó, mely elcsépelt lehet, ám aki szenvedélyből fotóz és a fotózást mint kiteljesedést éli meg, annak a fotózás egy alkotás, valami maradandó alkotása az utókornak. Vallom, hogy személyem is ezen hitvalláshoz tartozik, szívvel-lélekkel teszem oda magam a mindenkori fotózásokra. Legjobb tudásom és kreativitásom szerint vagyok jelen az esküvős helyszíneken és a Ti elképzelésetek és igényetek szerint fotózom.
Nagyon remélem, hogy a jövőben is bizalommal lesztek felém és még több csodás eseményt örökíthetek meg a Ti főszereplésetekkel, legyen az jegyesfotó, esküvő, keresztelő, vagy családi fotózás!

Csomagárak lejjebb!

Mindenki szeretné átélni azt a pillanatot, mikor mindenki csak rá figyel, amikor kimondjátok egymásnak azokat a varázslatos szavakat, amivel megkezdődik közös utatok. Ennek az utazásnak az első pillanatait érdemes képekbe zárni, melyet később oly szívesen és boldogan nézhettek vissza. Mint FOTÓS ezeket a múló pillanatokat vagyok hivatott megörökíteni, mert hiszem azt, hogy a képeknek is van olyan ereje, mint a szavaknak.  Több csomagból tudsz választani melyek a következők: